A HI-FOG® védelem

A tűz természetes ellensége!

Épületek

Ipar

Szerverterek

Közlekedés

Épületek Ipar Hajózás Közlekedés

Friss hírek

 • Magyar szálloda lett a világ legjobbja  2017. 01. 25.

  A világ legnagyobb utazási oldala, a TripAdvisor ismét közzétette a világ legjobb hoteljeinek listáját. Az első helyen az Aria Hotel Budapest végzett az utazóközösség véleménye alapján. Az elismerés a felhasználók valós tapasztalatai alapján adott, független, friss visszajelzéseken alapul.  A szálloda HI-FOG vízködös oltórendszerét a Ventor Tűzvédelmi Kft. tervezte és építette. A magyar főváros központjában mindössze […]

 • Rekordszámú résztvevő a Ventor-Minimax konferencián  2016. 06. 09.

  Immár harmadik alkalommal került megrendezésre  – 2016. május 31-én Tatabányán – a beépített oltóberendezés tervezőknek szánt Mérnök Kamarai továbbképzés, a Ventor-Minimax konferencia, amelynek ezúttal is a tatabányai Edutus Főiskola adott otthont. A rekordszámú, közel 160 résztvevő a regisztrációt követően színvonalas előadásokat hallhatott  a tűzvédelem aktuális kérdéseiről, a beépített oltóberendezések tervezési és jogi szabályozásának újdonságairól. Az […]

 • III. Ventor – Minimax Beépített Oltóberendezés Konferencia  2016. 05. 08.

  „ III. Ventor – Minimax Beépített Oltóberendezés Konferencia” – címmel megrendezésre kerül a hagyományosnak tekinthető, Szakmai továbbképzéssel összekötött rendezvényünk.   Témája: Beépített oltóberendezések korszerű alkalmazásai A konferencia időpontja: 2016. május 31. Helyszín: Tatabánya, EDUTUS Főiskola A épület földszinti nagyelőadó (Stúdium tér 1.)   Szakmai támogatók: Magyar Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Tagozata TSZVSZ Magyar Tűzvédelmi Szövetség Tűzvédelmi […]

 • Honlapunk megújult  2014. 07. 31.

    Kedves Látogató!   Honlapunk 2014 nyarán megújult. Kellemes böngészést kívánunk!

További hírek

Minőségbiztosítás

A Ventor Tűzvédelmi Kft. minőségpolitikája

A Ventor Tűzvédelmi Kft. legfontosabb célja, hogy az általa nyújtott szolgáltatások minőségével és megbízhatóságával maradéktalanul megfeleljen a megrendelők elvárásainak és követelményeinek.

Jelen célkitűzés megvalósítása érdekében olyan hatékony ISO 9001:2008 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszert vezettünk be és működtetünk, amely garantálja szolgáltatásaink állandó, kifogástalan minőségét és folyamatos fejlesztését.

Szervezetünk tevékenységére vonatkozó törvények, szabványok, jogszabályok és előírások által meghatározott feltételeket maradéktalanul betartjuk és alkalmazzuk.

Tevékenységünk minden fázisában elsőbbséget élveznek a környezetvédelmi szempontok.

Mozgatórugónk a folyamatos tökéletesítés és fejlesztés, mely a mindenkori elvárások és követelmények előzetes felderítésével elősegíti, hogy versenytársainkat megelőzzük és vevőink jövőbeni igényeit is teljesítsük.

Szervezetünk minőségi célkitűzéseit periodikusan felülvizsgáljuk, valamint lebontjuk a szervezet minden érintett funkciója és szintje számára, továbbá ezen célkitűzéseket valamennyi alkalmazottunkban tudatosítjuk.

Minden alkalmazottunk számára biztosítjuk a folyamatos szakmai és minőségügyi képzés és továbbképzés lehetőségét, hogy a minőség javításában aktívak és eredményesek legyenek. Elvárjuk, hogy személyes tudásukkal és felelősségükkel járuljanak hozzá a cég sikeréhez.

Tudatában vagyunk annak, hogy céljainkat csak stratégiai szövetségeseinknek tekintett alvállalkozóinkkal és beszállítóinkkal érhetjük el. Együttműködésünk során folyamatos tájékoztatás segítségével erősítjük körükben a minőségirányítás jelentőségét és hasznát.

Szentendre, 2010.11. 24.

Ügyvezető igazgató